Αγαπητοί συνδρομητές,

Όπως ήδη γνωρίζετε, ολοκληρώνουμε την νέα μας διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεματικής Mobile Resource Manager (MRM) SUITE.

Το MRM SUITE είναι προιόν μίας μακράς διαδρομής της G4S Telematix, συνεργατών και συνδρομητών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Κατά την διαδικασία ανάπτυξης καταγράφηκαν και αναλύθηκαν οι σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις καθώς και τα best practices συνδρομητών μας.

Καλύπτει όλο το φάσμα διαχείρισης στόλου στην εφοδιαστική αλυσίδα παρέχοντας σε μία μόνο εφαρμογή τους τρεις βασικούς άξονες εργασιών: Εποπτεία οχημάτων & οδηγών σε πραγματικό χρόνο, Βέλτιστη Δρομολόγηση οχημάτων και ERP εταιρικού στόλου.

Είναι ήδη σε λειτουργία εξυπηρετώντας τον δικό μας στόλο και κάποιων συνδρομητών με ιδιαίτερα απαιτητική επιχειρησιακή δράση. Από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η παράλληλη λειτουργία– με τα υφιστάμενα λογισμικά – για όλο το πελατολόγιο. Έτσι θα μπορέσετε και σεις να βιώσετε και το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας και να απολαύσετε τις δυνατότητες της τελευταίας λέξης στην τηλεματική τεχνολογία.

Η πρώτη παρουσίαση του MRM SUITE γίνεται στον διαγωνισμό Internet of Things της Cosmote και θα είναι ιδιαίτερη τιμή μας να δείτε το video στο
https://www.businessitexcellence.gr/el/contest/solution/mrm-suite και να υποστηρίξετε την προσπάθειά μας για την δημιουργία καινοτόμων λύσεων, ψηφίζοντάς το.

Επίσης όσοι θέλουν να δηλώσουν ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της λύσης θα μπουν σε κλήρωση για διαφημιστική καμπάνια που θα εκτελέσει η COSMOTE αξίας 20.000€!