Συνεχίζοντας μία παράδοση πολλών ετών, η G4S Telematix έδωσε και φέτος το παρόν στο 55ο Ράλλυ Αιγαίου, εφοδιάζοντας τα σκάφη με δορυφορικό  εξοπλισμό για τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα.

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας  ξεκίνησε με την συμμετοχή 18 σκαφών την Παρασκευή 20  Ιουλίου από τον Φαληρικό Όρμο  με κατεύθυνση την Αμοργό. Από το νησί «του απέραντου γαλάζιου» τα σκάφη «έλυσαν»  στις 24 Ιουλίου με επόμενο σταθμό τους πανέμορφους Λειψούς, από τους οποίους τα ιστιοφόρα κατευθύνθηκαν για την Πάρο στις 26 Ιουλίου. Το Ράλλυ ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28 Ιουλίου με τον τερματισμό των σκαφών στο Σούνιο.

Μεταδίδοντας την πορεία των σκαφών σε ζωντανό χρόνο, μέσω προηγμένης διαδικτυακής  εφαρμογής, η G4S Telematix έδωσε  στους λάτρεις της ιστιοπλοΐας τη δυνατότητα να μη «χάσουν» λεπτό από το αγαπημένο τους άθλημα.   Η ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα παρείχε πληροφορίες του σκάφους, του πληρώματος, την θέση του στον χάρτη και την κατάταξή του κατά την διάρκεια του αγώνα.

Νικητές του αγώνα στέφθηκαν οι εξής:

  • Στην κατηγορία ORCi, το σκάφος CHIARA IASON, με skipper τον κο. Φωτίου Νικόλαο.
  • Στην κατηγορία ORC Club, το σκάφος APIDALOS NAFS- I.M.S., με skipper τον κο. Κούρκουλο Παύλο.

Η G4S Telematix εύχεται σε όλους τους διαγωνιζομένους συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους και να έχουν πάντα ασφαλή ταξίδια σε ήρεμες θάλασσες!