17
Το GPS Tracking είναι η δορυφορική εποπτεία και επιτήρηση ενός κινούμενου αντικειμένου ή ενός προσώπου η οποία επιτυγχάνεται μέσω ειδικών mini συσκευών gps που τοποθετουνται σε κρυφό σημείο του οχήματος ή του αντικειμένου και λογισμικού χαρτογράφησης.

Τα δεδομένα που λαμβάνονται από τους δορυφόρους και τις συσκευές (κατεύθυνση, ταχύτητα κλπ.) αποστέλλονται μέσω GPRS/SMS στον server της εταιρίας μας και από κει διαδικτυακά σε οποιαδήποτε συσκευή του πελάτη: υπολογιστή/smartphone/tablet.

Το πρόγραμμα κρατάει στη μνήμη του ιστορικά δεδομένα κίνησης των οχημάτων/ανθρώπων κλπ. για όσο χρονικό διάστημα ορίσουμε. Ταυτόχρονα μέσω των αναλογικών και ψηφιακών εισόδων-εξόδων που έχουν οι συσκευές, μπορούν να διασυνδεθούν με περιφερειακά αισθητήρια όργανα (αισθητήρες θερμοκρασίας, πόρτας, σύστημα συναγερμού κλπ.) για την εξαγωγή συμπερασμάτων και καλύτερου ελέγχου των εποπτευόμενων αντικειμένων.

Με την χρήση των συστημάτων δορυφορικού εντοπισμού GPS, ένα άτομο ή μία εταιρία μπορεί να αισθάνεται ασφαλής λόγω του άμεσου εντοπισμού των αντικειμένων/οχημάτων της και ταυτόχρονα μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τον στόλο των οχημάτων της με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πελατών της, την αύξηση των εσόδων της μέσω της αύξησης της παραγωγικότητας, τη μείωση του κόστους μέσω ελέγχου των διανυθέντων χιλιομέτρων και την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας.

Εντοπίστε το αυτοκίνητό σας σε πραγματικό χρόνο, από το smartphone σας. Νιώστε σίγουροι και ασφαλείς από κλοπές και ατυχήματα με την πρωτοποριακή λύση ασφαλείας G4S Moving Intelligence. Όλα αυτά από ένα εύκολο στη χρήση app και με την σιγουριά της G4S, του παγκόσμιου ηγέτη στην ασφάλεια.

Πώς λειτουργεί

Μια συσκευή εντοπισμού με GPS εγκαθίσταται μόνιμα, σε κρυφό σημείο μέσα στο όχημά σας. Η συσκευή αυτή, συνδέεται μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας με τον κινητό σας και με το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της G4S Telematix .

Από το mobile app στο κινητό σας, μπορείτε να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται το αυτοκίνητό σας, να ενημερώνεστε αν έχει μετακινηθεί από μια συγκεκριμένη γεωγραφική έκταση, ακόμη και να απενεργοποιείτε την δυνατότητά του μπει σε λειτουργία. Παράλληλα, το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της G4S Telematix είναι σε θέση να ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές ή και συγκεκριμένα πρόσωπα σε περιπτώσεις κλοπής ή ατυχημάτων.

Μάθετε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το G4S Moving Intelligence στο αυτοκίνητό σας

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ

19
Μία mini φορητή δορυφορική συσκευή τοποθετείται σε σάκους χρημάτων ή δεσμίδες χρημάτων με σκοπό τον άμεσο εντοπισμό τους σε περίπτωση συμβάντος κλοπής.

Η συσκευή λαμβάνει συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος και πλάτος) μέσω των δορυφόρων και μέσω της κάρτας GSM που τοποθετείται στη συσκευή μάς ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για το σημείο (στίγμα) όπου βρίσκονται οι σάκοι ή οι δεσμίδες χρημάτων.

Η πληροφορία μπορεί να σταλεί στο 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της G4S Telematix και μέσω του συστήματος διαχείρισης περιστατικών (IMS) να μπορούν να ενημερώνονται οι ελληνικές αρχές για την άμεση ανάκτηση των σάκων χρημάτων.

20
Θέλετε να μπορείτε να ελέγχετε την περιουσία σας από μακριά; Έχετε ένα φουσκωτό σκάφος ή μια βάρκα ή κάποιο άλλο κινητό περιουσιακό στοιχείο; Όταν τα αφήνετε και επιστρέφετε σπίτι σας, είστε σίγουρος ότι είναι ασφαλή; Ταξιδεύετε και αισθάνεστε ανασφαλής με την βαλίτσα σας;

Μία φορητή δορυφορική συσκευή GPS μπορεί να τοποθετηθεί σε κρυφό σημείο στο αντικείμενο που θέλει να προστατέψει ο πελάτης (βάρκα, σκάφος, βαλίτσα κλπ.) με σκοπό τον άμεσο εντοπισμό του σε περίπτωση κλοπής.

Η συσκευή λαμβάνει συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος και πλάτος) μέσω των δορυφόρων και μέσω της κάρτας GSM που τοποθετείται στη συσκευή μας ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για το σημείο (στίγμα) που βρίσκεται το όχημα.

Η πληροφορία μπορεί να σταλεί στο 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της G4S Telematix για την άμεση ενημέρωση των αρμοδίων ελληνικών αρχών ή σε web εφαρμογή και μέσω του γεωγραφικού υπόβαθρου μπορεί να απεικονιστεί σε χάρτες για να έχουμε την ακριβή θέση του αντικειμένου.

0004

Θέλετε να ελέγχετε τo container που μεταφέρει τα εμπορεύματά σας από μακριά;

Μία φορητή δορυφορική συσκευή GPS μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο container που θέλετε να εποπτεύετε με σκοπό τον άμεσο εντοπισμό του.

Η συσκευή λαμβάνει συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος και πλάτος) μέσω των δορυφόρων και μέσω της κάρτας GSM που τοποθετείται στη συσκευή μας ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για το σημείο (στίγμα) που βρίσκεται το container.

Η πληροφορία μπορεί να σταλεί στο 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της G4S Telematix για την άμεση ενημέρωση των αρμοδίων ελληνικών αρχών ή σε web εφαρμογή και μέσω του γεωγραφικού υπόβαθρου μπορεί να απεικονιστεί σε χάρτες για να έχουμε την ακριβή θέση του αντικειμένου.

21
Έχετε ηλικιωμένο άνθρωπο που πιθανόν πάσχει από γεροντική άνοια ή Alzheimer και χρειάζεται κάποιος να τον επιτηρεί; Έχετε μικρό παιδί και φοβάστε μήπως χαθεί; Μήπως κινδυνεύει η ζωή των αγαπημένων σας προσώπων;

Μία φορητή δορυφορική συσκευή GPS μπορεί να λαμβάνει συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος και πλάτος) μέσω των δορυφόρων και μέσω της κάρτας GSM που τοποθετείται στην συσκευή μάς ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για το σημείο (στίγμα) που βρίσκεται ο άνθρωπός μας.

Η συσκευή φέρει πάνω της “κουμπί πανικού” το οποίο ενεργοποιείται με το πάτημά του σε περίπτωση συμβάντος.

Η πληροφορία στέλνεται στο 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων της G4S Telematix και μέσω του συστήματος διαχείρισης περιστατικών (IMS) ενημερώνονται οι ελληνικές αρχές άμεσα.

Η υπηρεσία μπορεί να προσφερθεί και σε VIPs με σκοπό την ασφάλεια τους σε περίπτωση κακόβουλων ενεργειών.